top of page

Elke dag merken we welke invloed een massage kan hebben op je lichaam.
 Gezond worden en blijven dankzij de juiste massage is zeker niet uit de lucht gegrepen.
Zich op tijd en stond laten masseren bevordert de weerstand, neemt stress weg,en werkt bloeddrukverlagend.
Ook kan je je lichaam volledig ontspannen en relaxen, waardoor ook je humeur vanzelf verbetert.

Klassieke Massage

Deep tissue massage

Ontspanningsmassage

* Rug, nek, schouder, armen            

* Bekken, benen en voeten massage

* Rug, nek, schouders, armen, benen, billen en voeten (achterkant lichaam)

* Volledige lichaamsmassage 

 

U weet nog niet welke massage u zou graag hebben? We bespreken dit samen voor uw behandeling

Zwangerschapsmassage

 

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en wordt je lichaam extra op de proef gesteld. Zwangerschapskwaaltjes kunnen zich aandienen in de vorm van pijn in rug en nek, het vasthouden van vocht, slecht slapen, kramp in de kuiten en bekkenklachten. Deze massage helpt om klachten te verlichten.

Ook wanneer er geen klachten zijn is een zwangerschapsmassage een heerlijk middel om te ontspannen.

 

 

 

Sveltessa Afslankmassage

 

Afslankmassage / Cellulite massage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medische ingrijpen.Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulite, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage, en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig karakter.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van de huid waardoor u letterlijk beter en strakker in uw vel komt te zitten.

 

Gemiddeld verliezen de meeste personen zo’n 6-8 centimeter aan omvang, wat kan resulteren in het verlies van 1 tot 2 kledingmaten zonder gewichtsverlies.

Na ongeveer 6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dus ook per persoon verschillen.

Sportmassage

 

Iedereen die regelmatig sport, zowel de recreatieve sporter als degene die sport op een hoger niveau, kan veel baat hebben bij een sportmassage. Dit kan ter voorkoming van blessures of voor de verhoging van de flexibiliteit. Net als andere massages werkt deze ook zeer ontspannend.

De klassieke sportmassage heeft ook tot doel het genezen van blessures van sporters. De doorbloeding komt hierdoor weer op gang en de getroffen spieren kunnen sneller herstellen.

Babymassage

 

De babymassage helpt bij de positieve ontwikkeling van alle lichaamsfuncties. Bovendien werkt de massage preventief in het voorkomen van ziekte

Babymassage heeft een positieve invloed op:

- de spijsvertering (krampjes, obstipatie ...)

- het slaapgedrag

- Het kwijtraken van teveel prikkels en spanningen

- de weerstand tegen ziektes

 

bottom of page